Scooter uitlaat kopen

Scooter uitlaat kopen? Dan ben je bij de Onlineuitlaatshop.nl op het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan scooter uitlaten van veel verschillende merken en voor zowel 2-takt scooters als voor 4-takt scooters hebben wij uitlaten. Vaak wordt een uitlaat aanschaft omdat de uitlaat kapot is, of omdat de uitlaat geen mooie uitstraling heeft. Sommige mensen kiezen ervoor om een sportievere uitlaat op hun scooter zetten zoals een welbekende Akrapovic uitlaat. Deze uitlaat zit op veel motoren, maar ook steeds meer scooters worden voorzien van deze uitlaat. 

Losse delen van een scooter uitlaat

Een uitlaat bestaat uit veel verschillende delen. Wij bieden elk deel van de uitlaat aan zodat je in 1 keer klaar bent met zoeken. Wij bieden de volgende categorieën aan:

 • Complete uitlaten
 • Bevestigingsmateriaal
 • Dempers
 • Hitteschilden
 • Uitlaatbochten
 • Uitlaatpakkingen
 • Uitlaatflenzen
 • Uitlaatklemmen
 • Uitlaatproppen
 • Uitlaatrubbers
 • Uitlaatveren

Uitlaat vervangen

Als je uitlaat in zijn geheel stuk is dan moet je uitlaat vervangen worden. Dit kan door een gehele nieuwe complete uitlaat te kopen. Als je uitlaat kapot is, kun je dit horen doordat het geluid die je motorblok maakt niet meer word gedempt. Hierdoor zul je een hard geluid horen wat soms zelfs pijnlijk aan je oren kan zijn. Het kan ook zijn dat je uitlaatbocht alleen kapot is, deze kun je bij sommige modellen zoals de Akrapovic uitlaten los vervangen. Let op: Bij de meeste uitlaten is de uitlaatbocht niet los verkrijgbaar. 

Uitlaat pakking kopen

Altijd als je een uitlaat voor je scooter koopt moet je vaak ook je pakking veranderen. Een scooterpakking zorgt ervoor dat het de uitlaat helemaal luchtdicht is. Dit is belangrijk, anders hoor je nog steeds het harde geluid en is het probleem nog steeds niet opgelost wat erg zonde van je geld is dan.

Merken scooter uitlaat

Onlineuitlaatshop is een webwinkel die de beste scooter uitlaat aanbieders voor jou heeft opgesomt.  Zo is een scooter uitlaat kopen makkelijk. Onze aanbieders hebben veel A-merken zoals Akrapovic, Polini, Jamarcol, Turbokit en Malossi. Ook hebben onze aanbieders de meer budget merken zoals DMP.

CC-soorten

De meeste mensen hebben een 50 CC scooter, maar dit is niet de enige uitlaat die wij aanbieden. Wij bieden uitlaten aan voor alle (motor)scooters. Bij ons kun je dus ook terecht met een 125cc, 180cc, 250cc, 300cc en hogere motorscooters. Het grootste assortiment hebben wij in de 50cc en de 80cc scooter uitlaten. Dit heeft als simpele reden dat de meeste mensen een 50cc of een 80cc scooter hebben. 

Scooter uitlaat kleuren

Ook zijn onze uitlaten in veel kleuren verkrijgbaar. De meest voorkomende kleur van een uitlaat is zwart. Vaak heeft het hitteschild een andere kleur, deze kleur is vaak zilver bij een standaard uitlaat. Wel zien we dat het hitteschild vaak zwart wordt gemaakt op de uitlaat. Sportuitlaten hebben wel vaak andere kleuren dan het ‘standaard’ zwart. Zo bestaan er rode uitlaten, grijze uitlaten en zilveren uitlaten. Ook zijn de Akrapovic uitlaten gedeeltelijk van carbonfiber gemaakt. 

Keurmerken van uitlaat

Scooter uitlaten moeten tegenwoordig ook voldoen aan bepaalde keurmerken. Zo mag een uitlaat niet teveel dB uitstoten anders is de uitlaat illegaal voor op de openbare weg. Veel sportuitlaten zien niet geschikt voor op de openbare weg, maar worden wel veel gebruikt. Let wel op dat deze sportuitlaten te hard zijn en je een boete kunt verwachten als je hiermee rijdt. Akrapovic scooter uitlaten zijn wel geschikt voor de openbare weg ALS de prop in de uitlaat zit. Veel mensen halen de prop uit de  uitlaat voor een harder geluid, maar dit kan leiden tot een boete. 

Scooter uitlaat kopen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *